Защо всички са срещу TESLA

Поредната статия насочена срещу Тесла.

Електромобили

Тесла

 

 

 

Какво се опитва да ни каже?

Защо всички са срещу TESLA

Кой се опитва се да ни убеди, че електрическия автомобил е нещо лошо и вредно за обществото. Истината е съвсем друга. Тесла е идеята. Тесла е името. Тесла е марката. Тесла е икона. Но Тесла не е световния производител номер едно на електрически автомобили. Световния производител номер едно на електрически автомобили е Китай.

Докато Тесла в момента прави по 7-8000 автомобила на месец, Китай прави по 100 000 в момента и може да прави много повече. Ако има пазар и поръчки Китай може да прави по 500 000 още от следващия месец. И вярвайте ми електромобилите са само половината от автомобилите на бъдещето, другата половина се пада на водородните автомобили. Но те са „друга бира“. Времето им все още не е дошло. На дневен ред са електромобилите.

Защо всички са срещу TESLA

Напоследък се чувства някакъв съюз на всички автомобилни производители, насочен срещу Тесла. Но господа, не трябва да ви е страх от Тесла. Много повече трябва дя ви е страх от Китай. Не Тесла ще ви лиши от печалбата от вашия бизнес. Тесла е все още твърде малка, за да се мери с вас, но Китай е достатъчно голям.

Ще има продължение.

Цялата статия публикувана в 24 часа, която уж или наистина е преведена правилно от Форбс.

https://www.24chasa.bg/avto/article/7109850?fbclid=IwAR0xzF-f6VfXDfOwubvMXwVtT3zwPS3-Wxxb6HzkSSor3IbzhPpnj0MlwZk

 

Bookmark and Share
Copyright © 2019 Service Hybrid. All rights reserved.